På gång-bladet – December 2011

Vinterförvara din cykel/moped i cykelförrådet
För att underlätta för snöröjarna och undvika skador ber vi er att ställa in er cykel eller moped i cykelförrådet om den inte används dagligen.

Element och innetemperatur
Bravida
har på uppdrag från föreningen bytt och monterat termostater på radiatorerna i lägenheterna. De nya termostaterna stänger av värmen vid en rumstemperatur av ca: 22 grader (+/- 1 grad).
Termostaterna känner direkt av tillskottsvärme i rummet från t.ex. spis, dator, tv m.m. och reagerar då med att stänga radiatorn eftersom temperaturen i rummet stiger. Då blir radiatorn kall och det går åt mindre energi, vilket tidigare ej var fallet. Radiatorns gamla termostat kände ej av värmeökningen i rummet.
Detta är gjort, dels för att spara energi i fastigheten och dels för att få balans i värmesystemet. Vissa lägenheter har haft alldeles för varmt medan vissa har haft kallt. Detta kan dock medföra att de som haft för varmt tidigare nu kan känna att det är lite svalare i lägenheten. Temperaturen skall dock vara 22 grader.
Den extra avkännare till termostaten som sitter bakom elementen har hos en del ramlat ner men kommer att åtgärdas av Bravida vid besiktning.

Nu fungerar styrelsens e-post och hemsidan igen
Materialet från den gamla hemsidan har dock försvunnit och vi arbetar på att få ihop nytt material (och så småningom även ett nytt utseende) och lägger ut detta vartefter vi får fram det. Vill du bidra med material kan du kontakta styrelsens it-ansvariga på it@skogsbrynet.se
På hemsidan under rubriken nyheter finns På gång-bladet och eventuell information som kommer ut emellan bladen.
Hemsidans adress är nu som tidigare www.skogsbrynet.se och styrelsens adress styrelsen@skogsbrynet.se

 Stort tack till Luciagruppen

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR / Styrelsen

Lämna ett svar