På gång-bladet – februari 2012

Bastukvällar
Nu drar vi igång bastukvällar i lokalen igen. Tisdagar från kl. 18 öppnar vi dörrarna. Udda veckor, med start vecka 7, är det herrarnas. Fettisdagsfika gör att damerna får vänta till vecka 10 men sen är det jämna veckor som gäller. Varmt välkomna!

Förrådsstädning hus 3
1/3 städas ”cykelförrådet” i källaren på hus 3. Ta hand om dina ägodelar, allt utom cyklar och sparkar kommer att slängas.
Rastning av hund
För allas trevnad ska hundar inte rastas i och kring entréerna. Tänk också på att alltid ta upp efter din hund.

Källsortering
Föreningen är bra på att källsortera men styrelsen har märkt av minskad användning av de bruna kompostpåsarna för matavfall. Vi vill därför uppmuntra alla att använda dessa mer då det inte bara är bra för miljön, utan även sänker våra gemensamma sophämtningskostnader.

Lämna ett svar