På gång maj 2012

Vårstädning
Årets vårstädning går av stapeln den 10/6 med start kl. 10. Vi träffas i lokalen och sedan hjälps vi åt med att snygga upp vår omgivning.
Ta gärna med tips om vad som behöver göras. Självklart bjuds det på fika. Välkomna!

Balkongrökning undanbedes
Nu är våren och värmen äntligen här och många av oss har öppna fönster och njuter av att kunna vara på balkongen. Vi vill därför vädja om att ni ej röker på balkongerna då röken tar sig in till andra. Tänk också på att lägenheternas tilluft tas genom ventiler i anslutning till fönstren och att det är många boenden, både stora och små, som har allergiska besvär.

Canal Digital släcks ned
Fr.o.m. 1/7 kommer det analoga och digitala TV-utbudet, i det gamla antennuttaget, försvinna då vårt avtal med Canal Digital löper ut. De som idag har abonnemang på digital-TV från Canal Digital kommer automatiskt bli uppsagda i och med nedsläckningen.

Rabatt hos Happy Homes/Färg & Tapet
Som boende och medlem i BRF Skogsbrynet har du rabatt hos Happy Homes/Färg & Tapet. Ett rabattkort och mer information kommer att delas ut i postfacken.

Lämna ett svar