På gång januari 2013

Plogning av parkering utan tak inom kort.
Då detta kommer göras i samband med annan snöröjning finns det inget exakt datum. Därför kommer det att sättas upp separat anslag om detta något dygn före, så håll utkik i entrén. Om du vill ha din parkering skottad så flytta denna dag bilen till 23-timmarsparkeringen så att traktorn kommer åt.

Var med och utveckla föreningen
Har du en specialkompetens som du tror att föreningen kan ha nytta av? Har du idéer om vad som kan göras på området? Sitter du inne med historier eller har gamla fotografier som du tycker passar på vår hemsida? Det kanske finns något annat du vill bidra med. Hör i så fall av dig till styrelsen på styrelsen[a]skogsbrynet.se eller med en lapp i styrelsens postfack i hus 3. Vi tar tacksamt emot förslag och idéer som kan förbättra, förfina och göra vår förening ännu trevligare och attraktivare.

Lämna ett svar