På gång Maj

Sommar sol och hänsyn till våra grannar

När solen börjar värma öppnar många av oss våra balkonger för att vädra och släppa in den friska uteluften. Vi kan också äntligen börja använda balkongen igen efter en lång vinter.

 För att alla skall få njuta tänk då på att:

  • Om du röker på balkongen kan din rök blåsa in i lägenheten bredvid eller ovanför dig vilket inte är så mysigt om man inte är rökare. Det bästa är om vi kan röka ute på gården och då se till att ta hand om fimpar så att inte barn kan komma åt dem.
  • Det är inte tillåtet att grilla på balkongen med gasol eller kolgrill pga brandfara.
Tack alla sakletare och pysslare

Tack alla som bidrar till oss alla som bor på Skogsbrynet med att hålla snyggt ute runt hus och på gräsmattor. Tack du som plockar upp burkar och flaskor som någon (som troligen inte bor här) lämnat kvar på väg till krogen. Tack du som pysslar i rabatter så att det ser snyggt ut för oss andra. Tack du som ställer upp cyklar som blåst omkull. Tack alla goda grannar!

Utlottning av överblivna mattor

I samband med renovering av entréerna har ett antal mattor blivit över. Om du är intresserad av en matta, meddela Petra Rantatalo senast 29 maj. Om det är fler intresserade än vad det finns mattor kommer vi lotta ut dem. Epost: p.rantatalo@gmail.com