På gång November, December

Förlängt avtal med Telia

Styrelsen har valt att förlänga avtalet med Telia gällande TV, Bredband och Telefoni. Avtalet innebär högre och stabilare hastighet för alla medlemmar. Tjänsterna fortsätter självklart att ingå i hyran precis som tidigare. Med det nya avtalet ingår nya TV-boxar och routrar till alla lägenhetsinnehavare. 

Källsortering

I föreningen har vi en miljöpolicy och vi vill uppmuntra alla medlemmar att källsortera sina avfall. Bruna påsar för matavfall finns att hämta i soprummet. Kartong, hårdplast med mera hänvisas till återvinningen. Tänk på när vi källsorterar bidrar vi inte bara till miljön utan minskar också våra gemensamma utgifter. Vi tjänar alla på det, så om du inte redan gör det, börja källsortera nu J

Ny fastighetsförvaltning

Från och med 1 januari 2016 kommer HSB att ta över ansvaret för vår fastighetsförvaltning. Det innebär att HSB kommer att ansvara för fastighetsskötsel, felanmälningar, städning, månadsavgifter mm. Mer information kommer före nyåret.