På gång Januari

Välkommen HSB

Vi hälsar HSB välkommen som vår nya förvaltare. En särskild välkomsthälsning till Andreas Edlund, ansvarig fastighetsskötare och den vi kommer att se mest, samt de som arbetar i det städlag som har en så viktig uppgift att hjälpa oss hålla snyggt och rent i våra trapphus.

Vi är fortfarande en oberoende bostadsrättsförening men HSB kommer att bistå oss men både administrativa ärenden och med fastighetsskötsel.

 

Våra nya routrar och tv-boxar

Tack för att du kunde hämta ut din nya router och tv-box på de tider som vi hade avsatt. Hoppas installationen gått bra. Om inte så vet du att du kan få hjälp hos Telia. Du som var borta och inte har hämtat ut dessa kan göra det hos vår fastighetsskötare. Kontaktuppgifter finns på anslagstavlorna.

 

Upphandling fönster och altandörrar

Under januari kommer upphandlingsunderlag för byte av alla våra fönster och altandörrar att skickas ut till företag som arbetar med detta. Det är svårt att i dagsläget veta när arbetet kan komma igång. Det ser vi först när vi får anbud från de företag som är intresserade. Vi kommer att informera alla boende så fort vi vet något mer.