På gång Maj och Juni

Nu börjar snart arbetet med byte av fönster

Arbetet med byte av fönster och balkongdörrar kommer att påbörjas 30 maj med förberedelser och montering av fönster i en av våra lägenheter som då kommer att utgöra provlägenhet. Den skall sedan besiktas innan klartecken ges för arbete i övriga lägenheter. Alla boende i husen kommer att bli inbjudna till muntlig information minst två veckor före arbetet påbörjas i huset. För boende i hus 3, som är först ut, hålls informationsmöte 24/5 i enlighet med utskickad information. Manskapsbodar kommer att ställas upp nedanför hus 4 utanför fastighetsskötarens lokaler.

 

Kylrummen stängs 1 september

Kylan i kylrummen kommer att stängas 1/9 och inredning tas bort för att ersättas av uthyrningsbara varmförråd. Det är därför viktigt att du plockar bort allt innehåll i ditt förrådsutrymme i kylrummet så att allt är borta senast 31 aug. Om du är intresserad av att hyra ett extra varmförråd när nya förråd blir klara så kan du ställa dig i kö och anmäla intresse till HSB kundtjänst 090-15 38 70. Storlek och hyra för förråden är ännu inte fastställda. Kostnaden beräknas ligga på 60-100kr/mån.