På gång April

Vårstädning söndag 21 maj       10.00-12.00

Nu börjar vårkänslorna komma mellan snöglopp och soliga vårdagar. Flyttfåglarna börjar återvända och snart tittar krokusar och andra vårtecken upp i rabatterna.

Vi njuter alla av att det är fint i vår utemiljö. Vi hoppas därför att vi som bor här tillsammans kan hjälpas åt med vårstädning och göra det fint ute. Välkommen på vårstädning söndag 21 maj. Vi arbetar tillsammans 10.00- 12.00 för att avsluta med fika och tilltugg som föreningen bjuder på.

 Nya högre avfallsmatkorgar för de som önskar

Föreningen fått ett antal nya avfallsmatkorgar för de bruna påsar som vi lägger matrester i. Dessa är högre än de tidigare. Om du är intresserad av att få en sådan så finns det att hämta på hyllan i soprummet.

Ett stort tack till alla som bidrar till trygghet och trivsel i vår bostadsrättsförening Skogsbrynet!

Som boende i vår förening bidrar vi alla till varandras trygghet och trivsel. Varje hälsning, varje ombryende samtal, varje hjälpande hand bidrar till värme och samhörighet som vi alla behöver ibland.

Styrelsen önskar alla medlemmar en riktigt skön och njutbar påsk!