På Gång Maj

Visst kommer du på vårstädningen söndag 21 maj 

Vi samlas vid lekparken kl 10.00 och avslutar arbetet kl 12.00

 

På söndag hjälps vi åt att göra lite vårfint runt våra hus. Med många arbetsvilliga händer hinner vi mycket på två timmar.

Kl 12.00 efter avslutat arbete så bjuder styrelsen på korv och dricka.

Om du har en sop eller spade så är det bra om du tar med den. Annars har vi verktyg att låna ut. 

 

Nya förråden var efterlängtade.

De nya uthyrningsbara förråden som ersatte kylrummen var verkligen efterlängtade. Redan första dagen var 45 av 55 förråd uthyrda. Det fanns förra veckan några få förråd att kvar hyra om du är intresserad.

 

Påminnelse om hänsyn vid rökning och grillning.

När det snart blir varmare ute så vill vi påminna om att det i våra hus sitter ventiler för friskluft nedanför fönster till lägenheterna. Det är därför jättebra om vi tänker på att inte att röka eller grilla på balkonger eller på utanför entréerna nedanför friskluftsventilerna. Vi ber därför alla att ta hänsyn till grannar i huset så att alla kan njuta av vår och sommar när den kommer.

 

 

Vänliga hälsningar – Styrelsen