På Gång Mars

Märkning postboxar och tidningsfack

Ibland händer det att familjesituationen förändras eller att inflyttning sker så att man önskar ändra namnmärkningen på postboxen och tidningsfacket. I så fall ska du meddela HSB via deras felanmälan och ange vilket eller vilka namn du vill ska stå på dessa ställen.

 

Vi ska inte rasta våra hundar inom vårt bostadsområde

Vi som är hundägare behöver se till att våra hundar inte kissar eller bajsar vid entréer och på andra ställen på vår gård. Det blir en trevligare utemiljö både för barn och vuxna. Det är vår gemensamma utemiljö för lek, rekreation och välmående. Vi har ju tur att ha en hel skog i närområdet att gå våra hundpromenader i så rastning kan lätt undvikas på vår gemensamma gård.

 

Uppmärksammade problem med snöröjningen

Den snörika vintern har inneburit mycket snö att röja bort. Vi har med hjälp av medlemmar i föreningen uppmärksammat brister i arbetet. Snö har exempelvis lagts av vid äppelträd och andra platser som inte varit avsedda för detta. Dessa brister är påtalade för HSB och entreprenören har åtgärdat en del av de brister som vi påtalat. Vi kommer att besiktiga eventuella skador på mark när/om 😊 snön smält bort till våren.

 

Hälsningar Styrelsen