På Gång Juli-Augusti

Vi hjälps åt att vattna våra planteringar

Sommar, sol och värme är här och våra fina sommarplaneringar njuter i rabatter och urnor. För att vi ska få glädja oss med blomsterprakt under sommaren behöver vi hjälpas åt att vattna blommorna så att de får vara fina under hela sommaren. Vattenkannor finns vid entréerna. Tack för allas hjälp!

                                                                                                    

Surströmmingsfest i augusti

Tisdag 21/8 alternativt torsdag 23/8, beroende på väder, bjuder styrelsen på surströmmingsfest i enlighet med traditionen i vår bostadsrättsförening. Boka in dagarna i din almanacka. Mer information kommer i augusti.

 

Motioner till årsstämman

Om du har förslag på förbättringar i vår förening så skriv gärna en motion till årsstämman för behandling. Motioner skall enligt stadgarna lämnas skriftligt till styrelsen senast två mån efter räkenskapsårets utgång dvs senast 31 augusti.

 

Styrelsen önskar alla medlemmar en riktigt härlig och skön sommar!