På Gång-December

Byte av förvaltning och fastighetsskötsel

Från och med 1 jan 2019 har Riksbyggen fått uppdraget att ansvara för administrativ och teknisk förvaltning för vår bostadsrättsförening. Kontaktuppgifter till förvaltare uppgifter om felanmälningar mm kommer i god tid före nyåret att anslås på anslagstavlor och på vår hemsida. Vi tackar HSB för gott samarbete de senaste 3 åren.

Vi hjälps åt med grusning vid entréer på helger

Under helger så sker grusning med traktor om det uppstår svår halka. Vid entréer och andra ställen som traktor inte kommer åt måste vi vid behov dock hjälpas åt att sanda för hand. Grus finns i de gröna sandlådorna som finns vid respektive hus.

Mata ej fåglar från balkongerna

I vår bostadsrättsförening är vi angelägna om att hålla vår fastigheter rena och fräscha samt att inte skräpa ned på andras balkongen. Vi uppmanar därför alla oss som bor i Brf Skogsbrynet att inte mata fåglar med fågelmat på eller utanför våra balkonger.

Julefrid och juleljus!

….hör advent och julen till. Men det gör tyvärr också incidenter med bränder. Kolla en extra gång att alla levande ljus är släckta när ni lämnar lägenheten.

Med önskan om en njutbar december! // Styrelsen