På Gång Mars

Vid behov av att skotta bort snö runt din bil …..…finns nu förutom att låna snöskovlar vid entréerna även inköpt en snösläde som du kan låna. Den är upphängd på väggen i vårt soprum. När du lånat den så kom ihåg att hänga tillbaka den på avsedd plats i soprummet.

Broddar och dubbade skor är bra när det är halt ute. Kom ihåg att … …ta på och av broddar vid entrén och att inte gå med dubbade skor direkt på våra vackra stengolv. Det blir fula sår i stengolven som inte går att åtgärda om man går med metalldobbar. Vi har vackra golv i trapphusen som är väl värda att vårda.

Till alla medlemmar i vår bostadsrättsförening som…… bryr sig om grannar och andra boende i föreningen med småprat i tvättstugor, glada hälsningar i trappuppgångar, hålla upp ytterdörrar och hissdörrar när man möts, hänsyn och omtanke.

Tack alla som bidrar till denna goda trivsel och glädje för oss alla som bor i Brf Skogsbrynet, Umeå!

Med önskan och förhoppning om en solig vacker vårvinter!

//Styrelsen