På Gång – April

Vårstädning onsdag 22 maj 18:00-20:00

Nu börjar vårkänslorna komma mellan snöglopp och soliga vårdagar. Flyttfåglarna börjar återvända och snart tittar krokusar och andra vårtecken upp i rabatterna. Vi njuter alla av att det är fint i vår utemiljö. Vi hoppas därför att vi som bor här tillsammans kan hjälpas åt med vårstädning och göra det fint ute. Välkommen på vårstädning onsdag 22 maj. Vi arbetar tillsammans 18:00-20:00 för att avsluta med fika som föreningen bjuder på.

Ombyggnad av lekplats med gemensam utemiljö

Det är nu klart att upprustning och ombyggnad av vår gemensamma lekplats med vidhängande sittplatser kommer att genomföras under hösten. På årsstämman berättade styrelsen att det föreningen planerade för att rusta upp vår gemensamma lekplats i samband med det underhåll som är planerat i underhållsplanen. Vår nya utemiljö kommer både att innehålla nya lekredskap och förbättrade ytor för samvaro oavsett ålder och behov av tillgänglighet. Mer information kommer senare.

Styrelsen önskar alla medlemmar en riktigt skön och njutbar påsk!

Bildresultat för glad påsk bilder