Gårdslokalen

Lokalen i Hus 3 rymmer max 20 personer. Det finns 8 fällbara bord och 20 stolar samt en liten sittgrupp. I bastun ryms 6 personer, dessutom finns en del köksutrustning. Maskindiskmedel ska finnas i lokalen och i förrådet i trapphuset finns dammsugare, hink och mopp. Övriga förbrukningsvaror tar du själv med.

Att låna lokalen

Lokalen kan lånas av myndig person som bor i föreningen. I trapphuset utanför lokalen finns en almanacka för bokning. Lokalen kan bokas mellan kl. 8 och kl. 22, ange när du vill ha den. Ange namn och telefonnummer så att det går att nå dig. Endast en aktuell bokning åt gången. För återkommande bokningar, t ex en kurs som vänder sig till boende, kontakta först styrelsen. Den som lånar nyckel ska uppge namn, lägenhetsnummer och telefonnummer samt kvittera mottagandet. Nyckel ska återlämnas personligen och så snart som möjligt. Kontakta någon av personerna under kontakt för att låna nyckel. Fastighetsskötaren nås under kontorstid. Övriga nås annan tid, men visa hänsyn vid val av tidpunkt. Hör för säkerhets skull av dig i god tid angående nyckel.

Ansvar

Det ska vara lugnt i lokalen efter kl. 22.00. Tänk på att grannarna även störs av ljud utanför. Rökning ska ske en bit från huset för att undvika lukt i lägenheter och balkonger för de som bor ovanför lokalen. Den som bokat lokalen är ekonomiskt ansvarig om något går sönder och för eventuell kostnad för kompletterande städning. Lokalen ska lämnas i städat skick. Dammsug, torka golv, rengör toaletten, spis, ugn, mikro och bänkytor. Töm diskmaskinen, torka bord och släng soporna. För att undvika sena störningar kan städning ske påföljande dag efter överenskommelse med den som lånat ut nyckeln. Om kompletterande städning behövs debiteras du vad en städfirma kostar.

Kontakt

Cecilia Holm, hus 3, 070-686 21 27
Tori Lundqvist, hus 3, 090–124874
Sanna Åslin hus 1, 070-6120642
Simon Lundström, hus 6, 070-378 33 85
Maria Sandberg , hus 2, 070-564 53 23
Erik Sandström, hus 2, 070-612 11 10