Nyinflyttad

Ett av husen närmast skogen

Till dig som är nyinflyttad på Skogsbrynet!

Varmt välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Skogsbrynet! Vi hoppas att du ska trivas i din nya bostad och känna dig delaktig i allt som berör föreningen och ditt boende. Vi vill passa på att välkomna dig till aktiviteter som ordnas av vår trivselgrupp, information om aktuella aktiviteter annonseras i god tid i trapphusen. Förhoppningsvis ses vi vid något arrangemang.

Som bostadsrättshavare är du medlem i bostadsrättsföreningen Skogsbrynet och delägare i fem punkthus, garage, parkeringar och grönområde. Föreningen har ansvar för många saker, men vissa saker har du som bostadsrättsinnehavare själv ansvar för (se 30 § stadgarna).

Föreningen håller ordinarie stämma en gång om året på vilken alla medlemmarna är välkomna då väljs styrelse m.m. och det fattas vissa andra beslut angående vårt gemensamma fastighetsägande. Styrelsen har ansvar för löpande frågor som till stor del gäller fastighetsskötsel men även t.ex. avtal gällande service som ingår i avgiften. Stämman utser en valberedning som får i uppdrag att till nästa stämma föreslå nya styrelsemedlemmar. Har du frågor, funderingar, vill engagera dig eller har idéer på vad som kan bli bättre, kontakta oss gärna. Kontaktuppgifter finns under fliken Kontakt.

Än en gång, varmt välkommen till oss!

Vänliga hälsningar 

Styrelsen